Vi tilbyder

Vi styrker din forretning og dens position, ved at tænke holistisk. Vi ser på sammenhængen mellem de forskellige dele af din virksomhed, og vi kan tilbyde hjælp og vejledning inden for 4 områder:

  • AutoMatters er din udviklingspartner, som hjælper med de klassiske udviklingsdiscipliner som strategi, optimering og eksekvering, faciliterer dialogen om generationsskifte og hjælper med køb og salg af virksomheder.
  • AutoPeople er et speciale, hvor vi selv og i samarbejde med partnere sørger for dine nuværende medarbejderes udvikling og trivsel, og hvor vi rekrutterer dine fremtidige nøglespillere.
  • AutoDigital er et speciale, hvor vi dels udvikler egne digitale løsninger til automotive, og dels kan rådgive om andre digitale nyskabelser.
  • AutoBranding er et speciale, hvor vi sammen med partnere udvikler identitet og kommunikation, så det understøtter den valgte strategi.
Automatters tilbyder

Udvikling matters

Vores filosofi er

L U F T

Vi arbejder ud fra, at den sunde forretning udvikles af tilfredse medarbejdere, og omvendt.

Vi ved, at den ønskede tilstand opnås ved at fokusere på en klar strategi, med klare mål, værdier og prioriteringer og involvere dygtige, motiverede medarbejdere i at sikre at det sker.

Vi ønsker at understøtte din forretnings langsigtede udvikling, og vil gerne være med hele vejen. Vi faciliterer gerne processen om generationsskifte, og eventueller køb eller salg af virksomheder.

 

Automatters tilbyder

medarbejdere matters

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste interne ressource, og måske den vigtigste overhovedet.

Vi tror på, at den sunde forretning udvikles af tilfredse og dygtige medarbejder, og omvendt. Derfor tilbyder vi hjælp og vejledning inden for rekruttering, træning af medarbejder og personlig udvikling.

Vi sætter rekrutteringen i sammenhæng med virksomhedens strategi og planlægning. Det betyder at vi naturligvis både rekrutterer til de ledige stillinger som opstår, som følge af vækst eller fratrædelser, og ikke mindst når virksomhedens strategi kræver langsigtede investeringer i nye kompetencer.

I processen analyseres kravene til den nye kollega nøje. Både til færdigheder og til personlighed og holdninger. Kandidater testes både for foretrukken adfærd og for kognitive færdigheder, så kunden får de bedst mulige forudsætninger for at vælge rigtigt, på den lange bane.

Rekruttering

Medarbejdere matters

Tilgængelighed matters

Den digitale kunderejse er over os. Og ikke nok med det. Der er lige så mange rejser, som der er kunder.

Vi oplever, at medarbejderne frygter nye tunge digitale løsninger, som ikke er effektive, og som ikke forbedrer kundens oplevelse nu og her.

Derfor fokuserer AutoMatters på at skabe løsninger, som er ”plug and play” og kræver et minimum af integration for at virke.

I samarbejde med GAIN tilbyder vi en løsning, hvor kunden selv checker ind og starter sin fysiske oplevelse hos os. Digitalt. Løsningen giver blandt andet overblik over samtlige besøgende i forretningen, viden om salgskanal, kundens ønske, effektiv tilpasning af ressourcer, overblik over demobiler, automatisk køreseddel og detaljeret statistik på alle data, så du lærer og kan agere.

Vi følger med i udviklingen af løsninger på markedet, og kan give dig et overblik over mulighederne.

 

synlighed matters

Vælger dine kunder netop din forretning på grund af dit brand eller dine produkters brand?

For at differentiere din virksomhed overfor kunder og fremtidige medarbejdere, og for at skabe sammenhæng og motivation for dine nuværende medarbejdere, er det vigtigt med en stærk visuel identitet.

Vi arbejder sammen med de bedste til strategisk kommunikation, som kan sikre sammenhæng mellem jeres historie, jeres værdier, jeres mål og jeres udtryk.

Så det I gør og det I siger, hænger sammen, og giver jer synlighed.

Vi kan hjælpe jer med optimering af jeres marketingindsatser, og med jeres interne og eksterne kommunikation.

 

 

 

Automatters logo

 

Kontakt os på

T: +45 3218 5200
M: kontakt@automatters.dk